Avantajele unei cariere in institutiile UE

Vă doriți o carieră nouă și interesantă, într-un mediu care evoluează rapid? Instituțiile și agențiile europene vă așteaptă!

Veți găsi aici locuri de muncă stimulante și incitante pentru oricine. UE recrutează candidați din toate statele membre, cu experiență educațională și profesională cât se poate de variată.

Prin urmare, veți lucra într-un mediu eterogen și multicultural. În plus, veți avea posibilitatea să vă utilizați la maximum competențele lingvistice, deoarece majoritatea posturilor necesită cunoașterea a cel puțin două limbi oficiale ale UE. Instituțiile și agențiile UE încurajează perfecționarea continuă.

De aceea, vă vor oferi posibilitatea de a participa la cursuri de limbi străine și vă vor ajuta să vă atingeți potențialul maxim în cariera pe care v-ați ales-o. Un avantaj care nu poate fi trecut cu vederea? Salariile atractive.

Nu în ultimul rând, vă veți putea desfășura activitatea în orașe dinamice, cu o viață culturală bogată (Bruxelles, Luxemburg, Strasbourg), dar și în diferite locații din restul Europei (în cazul agențiilor) și al lumii … continuare.

 

Sursa: EPSO

This entry was posted in Oportunitati de cariera. Bookmark the permalink.

Comments are closed.